Zdravím všechny lidičky! :)
Tahle rubrika bude sloužit hlavně k informování, jaké novinky mi neunikly a přidaly se do mé knihovničky. Občas to ani nebudou až takové novinky, jakože NOVINKY, ale prostě jen nové knihy. A můžeme začít zrovna tím, co jsem si pořídila tenhle měsíc. Tenhle měsíc to byly jen tři knihy, zato ale věřím, že budou parádní, nebo alespoň lehce nadprůměrné!

1. FAJA

Pokračování českého fantasy díla Naslouchač, který se směle vyrovná i zahraničním autorům. Autorka Petra Stehlíková vytvořila svět, který mne fascinoval od začátku až do konce a nemůžu se dočkat, jak to bude pokračovat! Kdo jste nečetli Naslouchače, rozhodně doporučuji. Je to kniha, která není plná násilí, lásky a vzrušení. Říkáte si - Proč bych ji měla tedy číst? No právě, jde o ten svět, který je tak krásně kouzelný, že vás kniha vtáhne a na vlnách pohodového vyprávění vás provede tímto světem.


2. TISÍC KOUSKŮ TEBE

Ve stejný den jako Faja, se do mé armády přidala i kniha s originálním názvem, originální obálkou a originálním dějem. Děj by nás měl zavést do milionu nepředstavitelných dimenzí, kde budeme společně s hlavní hrdinkou pátrat po vrahovi jejího otce. No, necháme se překvapit, jak to dopadne :)


3. SESTRY Z VERSAILLES

Třetí knihou jsou Sestry z Versailles, kniha od které očekávám romanťárnu jako blázen, plnou lechtivých scén, krásného popsání Versailles, oblečení a módních doplňků. Má osoba má slabost pro historii, obvzlášť pak Francii, Anglii a Rusko. Příběh Versailles mne vždy fascinoval a už se těším až si u téhle knihy odpočinu.



Nakonec bych ráda řekla, že na všechny tři knihy plánuji udělat recenzi. Možná to bude chvíli trvat, momentálně se tak nějak rvu s Písní krve, na kterou vyjde recenze, snad už brzy.

Tak čau!

Komentáře